ΚΑΖΙΝΟ ΜΕ SIZZLING 6
Γιατί να παίξεις
Επιβράβευση
Τάχιστες Αναλήψεις
100%
Παίξε Νόμιμα
Φρουτάκια Sizzling
100%
Παίξε Νόμιμα
Sizzling Hot Φρουτάκια
100%
Παίξε Νόμιμα

Αν σου αρέσουν τα φρουτάκια που χρησιμοποιούν retro σύμβολα όπως τα επτάρια, τα καρπούζια και τα κεράσια, αλλά ταυτόχρονα ψάχνεις και το κάτι διαφορετικό τότε δεν χρειάζεται να ψάχνεις άλλο μιας και η αυστριακή Novomatic έχει τη λύση και αυτή είναι το slot Sizzling 6. Και αυτό διότι το retro slot Sizzling 6 καταφέρνει με έναν μοναδικό τρόπο να συνδυάζει το retro feeling και τα κλασικά σύμβολα με αυτά που έχουν να προτείνουν τα νέα 3D μοντέρνα video slots.

Πέρα από το γεγονός ότι αντί για τους συνηθισμένους 5 τροχούς θα βρεις εδώ 6, θα βρεις και όλα όσα τα μοντέρνα σλοτς διαθέτουν, όπως Joker Wild Bonus, συμβολο scatter, αλλά και την κλασική λειτουργία Gamble. Επιπλέον έχεις τη δυνατότητα μέσα από το μεγάλο εύρος πονταρισμάτων που προσφέρει το sizzling 6 να ποντάρεις είτε μικρά ποσά είτε να πάιξεις σοβαρά σαν High Roller.

Στημένο ως ένας κλασικός  κουλοχέρης θα σου δώσει άμεσα την εντύπωση ότι βρίσκεσαι σε ένα οικείο περιβάλλον και αυτό πάντα μετράει για κάθε παίχτη που ξεκινά να παίζει ένα καινούργιο παιχνίδι. Όλα τα κλασικά αγαπημένα σύμβολα είναι παρόντα με τα κεράσια να είναι το πιο αδύναμο σύμβολο, ενώ άλλα φρούτα όπως τα καρπούζια πληρώνουν 3 φορές περισσότερο. Από κει και πέρα τα επτάρια θα σε πληρώσουν 50 φορές το ποντάρισμά σου.

Τα μπόνους μπορεί να προκύψουν ανά πάσα στιγμή, ενώ 5 αστέρια scatter θα σε πληρώσουν μέχρι και 2000000 νομίσματα!! Από την άλλη το joker wild έχει την δυνατότητα να αντικαθιστά όλα τα υπόλοιπα σύμβολα πλην του scatter σχηματίζοντας νικηφόρους συνδυασμούς. Τέλος η λειτουργία Gamble σου δίνει την ευκαιρία να διπλασιάσεις τα κέρδη σου αν μαντέψεις σωστά το χρώμα μιας κάρτας. Η λειτουργία είναι προαιρετική, καθώς αν χάσεις τη μαντεψιά, χάνεις και τα κέρδη σου.