ΚΑΖΙΝΟ ΜΕ SIZZLING HOT 7
Γιατί να παίξεις
Επιβράβευση
Τάχιστες Αναλήψεις
100%
Παίξε Νόμιμα
Φρουτάκια Sizzling
100%
Παίξε Νόμιμα
Sizzling Hot Φρουτάκια
100%
Παίξε Νόμιμα

Με τόσα πολλά μοντέρνα φρουτάκια εκεί έξω στα online casino και όχι μόνο, με πληθώρα μπόνους, φανταχτερά γραφικά και θεματολογία όλων των ειδών, σίγουρα θα έχεις αισθανθεί την ανάγκη να χαλαρώσεις και να πάιξεις ένα παλιομοδίτικο κλασικό slot που θα σου δώσει την retro αίσθηση, αλλά θα σου προσφέρει μέσα από έξυπνα μπόνους ευκαιριες για σημαντικά κέρδη. Αυτό το φρουτάκι προσφέρει η αυστριακή Novomatic και είναι το Sizzling Hot 7.

Τα χρώματα που κυριαρχούν σε αυτήν την παραλλαγή του κλασικού πετυχημένου Sizzling Hot είναι το κόκκινο και το μωβ. Το κόκκινο στο backround του παιχνιδιού με τα κίτρινα γράμματα και το μωβ στους τροχούς, άλλωστε μαζί δεν θα τα συναντήσεις πολλές φορές. Η απλότητα κυριαρχεί και στο στήσιμο και στο gameplay όπου θα ακούσεις τους παραδοσιακούς ήχους ένος κλασικού κουλοχέρη, ενώ στα γραφικά έχει δοθεί αρκετή προσοχή και ο σχεδιασμός των φρούτων και των υπόλοιπων συμβόλων είναι λεπτομερής. Οι γραμμές πληρωμής είναι 5 και όπως ήταν αναμενόμενο το ισχυρότερο σύμβολο είναι το 7 που έρχεται σε δυο συνδυασμούς.  Πράσινος και μπλε συνδυασμός δίνει μέγιστο 1000 νομίσματα, ενώ κόκκινος και κίτρινος 5000 νομίσματα!! Πολύ σημαντικό είναι το μεγάλο έυρος πονταρισμάτων καθώς μπορείς να ποντάρεις από 10 νομίσματα και κάτω αλλά και σε μεγαλύτερες τιμές και όλα αυτά χ5 που είναι οι γραμμές πληρωμής, τις οποίες μπορείς εσύ να ενεργοποιήσεις.

Τέλος στις ρυθμίσεις μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε 3 διαφορετικές ταχύτητες γυρίσματος των τροχών αλλά και σε 2 διαφορετικές επιλογές ανάλογα με το πως θα εμφανίζονται τα σύμβολα στην οθόνη. Φυσικά μπορείς να αλλάξεις των ένταση των ήχων ή να κλείσεις τελείως τη μουσική.