ΚΑΖΙΝΟ ΜΕ SIZZLING HOT QUATRO
Γιατί να παίξεις
Επιβράβευση
Τάχιστες Αναλήψεις
100%
Παίξε Νόμιμα
Φρουτάκια Sizzling
100%
Παίξε Νόμιμα
Sizzling Hot Φρουτάκια
100%
Παίξε Νόμιμα

Ας μάθουμε λίγα πράγματα για το Sizzling Hot Quatro

Ο κουλοχέρης sizzling hot είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους και πιο πολυπαιγμένους της αυστριακής εταιρίας Novomatic και ως εκ τούτου είναι απόλυτα λογικό να έρχεται με διάφορες παραλλαγές. Αν το slot Sizzling Hot Deluxe σου άρεσε τότε στο sizzling hot quattro μπορείς να το απολαύσεις σε ένα παιχνίδι και μάλιστα επί 4.

Ξεκινώντας με το σχεδιασμό αυτός είναι ρετρό κάτι απόλυτα λογικό μιας και το παιχνίδι είναι κλασικό με όμορφα ζωντανά χρώματα και καλοσχεδιασμένα σύμβολα και το όνομα του παιχνιδιού να φωτίζει με πορτοκαλί και μπλε γράμματα πάνω από τους τροχούς. Τα ηχητικά εφέ και η μουσική επένδυση ακολουθούν και αυτά το κλασικό στυλ και ταιριάζουν περισσότερο σε ένα arcade παιχνίδι, όμως συμβάλουν στην όλη ατμόσφαιρα με θετικό τρόπο. Όπως και να χει το παιχνίδι είναι σχεδιαστικά πολύ απλοϊκό και αυτό συνεπάγεται πως σίγουρα σε κάποιους θα αρέσει και σε κάποιους άλλους όχι. Εναπόκειται καθαρά στο τι ζητά κάθε παίχτης στο παιχνίδι του.

Από κει και πέρα το παιχνίδι μοιάζει πολύ φυσικά με τα υπόλοιπα slots της Novomatic, καθώς κάτω χαμηλά μπορείς να δεις όλους τους απαραίτητους δείκτες, που έχουν να κάνουν με το μέγεθος πονταρίσματος, τις γραμμές πληρωμής κλπ. Η διαφορά είναι πως στο sizzling hot quattro δεν έχεις μόνο 5 τροχούς και 5 γραμμές πληρωμής, αλλά όπως υποδηλώνει και το ονομά του έχεις όλα αυτά χ4 με την οθόνη να χωρίζεται ανάλογα σε τέσσερα κομμάτια. Εσύ καλέισαι να επιλέξεις με πόσους τροχούς και πόσες γραμμές θα κάνεις παιχνίδι. Κάθε κομμάτι κινείται αναξέρτητα αλλά όλα επηρεάζονται από τις γενικές ρυθμίσεις. Επιλέγοντας με πόσες γραμμές πληρωμής θα παίξεις και με πόσους τροχούς ανεβαίνει και το ποντάρισμα ανα spin.

Κλείνοντας, έχεις τη δυνατότητα να απενεργοποιήσεις κάποιους τροχούς από τις πράσινες ετικέτες που υπάρχουν στο κέντρο και να επιλέξεις να παίξεις πχ, με 10 τροχούς και 10 γραμμές πληρωμής. Φυσικά, διαθέσιμη είναι και η επιλογή «Gamble» όπου μπορείς μαντεύοντας το χρώμα μιας κάρτας να διπλασιάσεις ή να χάσεις αν αποτύχεις, τα κέρδη σου μετά από κάθε spin.